Vakker musikk og sterke historier – SH!T HAPPENS

Noen valg får vi og noen valg får vi ikke. Sh!t happens er et ærlig musikalsk foredrag med humor og livsgnist i ryggmargen.

For 12 år siden fikk Ronnie og konen Jill Therese valget om de ville beholde fosteret eller ikke. De hadde ett døgn på å bestemme seg. Det var en gutt, han hadde downs. De kunne velge om Ask skulle få leve, eller dø.

For tre år siden fikk Ruben uhelbredelig kreft. Han fikk aldri velge. Livet blir ikke like langt som han forventet. Hva gjør dette med begrepet tid. Hvordan forvalter han og familien på fire sin livskvalitet. Hvor mye er tiden verdt?

Niklas (vokal og bass), Ruben (piano) og Ronnie (perkusjon) er profesjonelle musikere og de har jobbet sammen ved Holtekilen Folkehøgskole i en mannsalder. Gjennom 90 minutter forteller de sine historier og erfaringer, mens de spiller sangene som har betydd noe på veien. Alle kan finne glede, håp og trøst i de sterke historiene som Ruben, Niklas og Ronnie formidler. Det handler om å gjøre det beste man kan utav den situasjonen man til enhver tid befinner seg i.

Søndag 13. mai kl. 18:00 besøker trioen Elim Tistedal, hvor det blir sterke og ærlige historier og vakker sang.