Musikkafé med Morten og Renate Gjerløw Larsen

Morten og Renate Gjerløw Larsen til Elim

Morten og Renate Gjerløw Larsen er et kjent og kjært artistpar i Østfold. De har underholdt folk med både revy, musikal, farser, konserter i alle sjangere i en lang rekke av år. I Fredrikstad og Omegn er “Morten og Renate” et begrep innenfor underholdning, med sin bredde innenfor repertoar og variable sjangere. I tillegg har begge vært sentrale på flere Oslo-scener og på turné. Morten med show som «The show must go on og «the thrill of Michael Jackson» og Renate senest i høstens oppsetting av «Les Miserable» på Folketeateret.

 

Høsten 2013 sa det imidlertid stopp for Morten. Han var utslitt, utbrent, syk og hadde i mange år kjempet med store alkoholproblemer. Han trengte hjelp og den første han ba om hjelp til var Gud. Gjennom Gud og den Hellige Ånd kjente han Jesu nærvær og fikk kraft og styrke til å ta tak i livet sitt og starte på nytt. Siden da har Morten lagt alkoholproblemene bak seg og i dag bruker begge også mye tid på å besøke kirker og bedehus og fortelle om sin tro.

 

Morten har en fantastisk historie å fortelle. Et eksempel på at et håpløst tilfelle brått ble snudd til tro, håp og kjærlighet. Familie, venner og kollegaer ser stort på den enorme og utrolige omveltningen Morten har gjort med livet sitt. Og Morten ønsker å inspirere andre til å gjøre det samme ved å synge om håp og bekrefte at “det går an!”.

 

Søndag 8. april kl. 17:00 gjester ekteparet Musikkafeen i Elim Tistedal. Her blir det tid til å bli kjent med deres historie og oppleve vakker sang innenfor et mangfoldig repertoar.