Comments are off for this post

Inspirasjonssøndag 8. oktober – Sten Sørensen

Vi har den store glede av å invitere store og små til inspirasjonssøndag med ingen ringere en Sten Sørensen!

Tema for denne søndagen er “Guds plan for bønnebarna”.
Sørensen gav ut boken Bønnesvaret – Når bønnebarna vender hjem, på nyåret i år. Det Sørensen skal snakke om denne søndagen er bygd på denne boken. Troens bevis gjorde et lite intervju med Sørensen i forbindelse med lanseringen av boken. Dette intervjuet kan du lese her.

Sten Sørensen har lang fartstid som både pastor, forfatter, rektor og politiker. Sørensen er det man lett kan kalle en engasjert og energisk person. Han er både opptatt av de rundt seg, og han har et stort hjerte for misjon gjennom sitt engasjement i Troens bevis verdensevangelisering.

Om det kommene besøket til Elim sier Sørensen følgende (direkte sitat):

“Jeg kommer til Tistedal for å tale om bønnebarna. Våre barn er det kjæreste vi har, og vi ønsker inderlig at de skal gå på Guds vei. Noen foreldre opplever at barna er på feil kurs, og det kan være bekymringsfullt. Men mitt budskap er at Gud hører våre bønner for bønnebarna – og de som enda ikke er frelst, skal bli det!
Jeg tror jeg har med meg gode nyheter til Tistedal, derfor gleder jeg meg til søndag 8. oktober!”

Vi er veldig glade for at han har funnet tid i timeplanene til å besøke Østfolds hovedstad. Vi tror at denne søndagen vil være til inspirasjon for alle generasjoner. Sørensen skal først tale på gudstjenesten kl. 11:00. Deretter blir det en pause med servering av pizza. Denne spleiser vi på, så det er viktig at du gir beskjed til Birger Degnes (911 00 166) hvis du ønsker å være med på spleiselaget.

Det blir et eget opplegg for de minste på loftet, så det er mulig for småbarnsforeldre å være tilstede hele søndagen.