gaveVi setter utrolig pris på alle gavene til menigheten vår. Uten de kunne vi ikke sammen drive på med alt vi gjør. Samtidig ønsker vi å vokse og kunne satse enda mer. Derfor oppmuntres hver enkelt til å være fast giver. Ved å gjøre dette får menigheten større forutsigbarhet slik at vi sammen kan legge, og gjennomføre, langsiktige planer.

Kontonummer skattefrie gaver: 1105.29.03310

Fast giver

1) Den enkleste måten å gjøre det på er via din nettbank. Fyll inn menighetens kontonummer og beløp. I meldingsruten skriver du inn ditt fødsels- og personnummer. (11 siffer) Ved oppgi fødsels- og personnummer vil du få skattefradrag. Det kan du lese mer om under.

2) Hvis du ikker er fortrolig med nettbank, så kan du istedenfor ta med deg skjema fra hyllen ved trappen i kirken. Fylle ut dette skjemaet og så levere dette i din bank.

 

Gave med skattefradrag
Du kan få skattefradrag på inntill kr. 20.000,- pr. person pr. år. Husk å skriv inn ditt fødsels- og personnummer i kid/meldingsruten.

Gi gave til nedbetaling av kirkebygget
Hvis du ønsker å gi fast til nedbetaling av kirkebygget, så følger du samme fremgangsmåte som forklart tidligere, men husk å skrive i meldingsfeltet hvor mye av beløpet som skal gå til dette. Dette kan også gis beskjed om til Lisbeth Kasbo.

Engangsbeløp
Det er selvsagt også mulig å gi et engangsbeløp. Det kan du gjøre under våre Gudstjenester, eller overføre summen du ønsker å gi til overnevnte kontonummer.

Vi har også Vipps og mCASH, så det er mulig å gi rett fra sofakroken.

Vårt Vipps-nummer er 33435. Merk gjerne med “Gave Elim”
Du kan gi via mCASH gjennom å skanne bildet til høyre via mCASH applikasjonen på din smarttelefon.  qr-kollekt-elim

 

Tusen takk for ditt bidrag!